TIETOA YRITYKSESTÄMME

Pihakone Raudasoja (1251574-9) on vuonna 1997 rekisteröity yritys, jonka päätoimiala keskittyy koneurakoinnin pariin.   Yrittäjänä toimii Tapio Raudasoja ja "assistenttina" Milja. Henkilökuntaan kuuluuu perheen ulkopuolisena työntekijänä Marko, vastualueenaan tuotemyynti sekä asiakaspalvelu. Yrityksen kanssa  yhteistyössä olevat urakoitsijat huolehtivat kaluston työtuntien kartuttamisesta Tapion lisäksi. Kaivuu-, pohjarakennus- ja peittotöitä tehdään Lännen 860C traktorikaivurilla sekä Pel-Job telakaivinkoneella. Wille 655C taajamatraktori toimii monipuolisena työjuhtana rakennustyömailla ja tarvittaessa töihin lähtee myös MultiOne pienkuormaaja sekä omavalmisteinen puutarhatraktori, joka on käytössä erityisesti nurmikoita perustettaessa.
Talvella Wille ja Länkkäri hoitavat kuljettajien komennosta lukuisten yritysten sekä asuntoyhtiöiden lumityöt. Pienemmät pihat hoituvat ketterällä Willellä joutuisasti ja Oulunsalon lentoaseman laajat parkkialueet puhdistuvat konekaksikon yhteistyönä. Valtra 6850 traktori kulkee erityisesti perheen "nuorten isäntien" komennossa hiekoitus- ja tienauraustöissä sekä maanajohommissa. Talvikunnossapitotöitä Raudasojat tekevät jo kolmannessa sukupolvessa!
Vuonna 2012 Pihakone Raudasojan toimiala laajentui. Yritys tuo maahan ja markkinoi rotaatiovalettuja, täysin varusteltuja polttoainesäiliöitä (varastosäiliöt ja siirtosäiliöt) sekä pienempiä italialaisvalmisteisia polttoaineen- ja ureankuljetussäiliöitä, metallisia työmaasäiliöitä ja talousvesikelposia säiliöitä kokoluokassa 55 - 9000 litraa. Tuotevalikoimaan kuuluu myös Suomessa valmistettuja kuljetushyväksyttyjä teräs- ja alumiinisäiliöitä. Harlequin valikoimasta on saatavissa säiliöt myös  vedelle sekä tuplaseinämäisenä jäteöljylle sekä urealle ja ainoana laatuaan 430 litrainen tuplavaippainen polttoaineenkuljetussäiliö.

värillinen kuva       Harlequin logo-väri 

Copyright ©2019 Pihakoneraudasoja.fi, Kaikki oikeudet pidätetään